Vi söker Servicetekniker i Stenungsund (Tillsatt)

VIMAB AB är ett framgångsrikt företag med en ledande marknadsposition i branschen. För att klara den ökade efterfrågan som finns på våra tjänster behöver vi förstärka med ett antal servicetekniker. Vi söker dig som vill ha ett fritt och självständigt jobb i ett företag som är i tillväxt.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift service av ventiler både ute i fält hos våra kunder och på vår egna verkstad. Uppdragen finns inom alla våra verksamhetsområden och omfattar huvudsakligen närregionen men till viss del även utanför. Tillsammans med servicechefen och kund deltar du i planeringen av dina uppdrag och ansvarar sedan för att de genomförs enligt lagar och förordningar samt efter kundens önskemål. Som servicetekniker har du också ett delegerat arbetsledaransvar i vissa uppdrag.

Din bakgrund och person

Vi vill att du har ett gediget tekniskt kunnande, gärna med erfarenhet av ventilservice, alternativt jobbat som mekaniker eller instrumenttekniker samt datakunskap. Du har en god förmåga att förstå kundens behov och utifrån det, skapa en funktionell lösning för kunden. Som person är du lätt att samarbeta med, du gillar kundkontakten och ser värdet av att vårda kundrelationen i varje uppdrag. Du har ett utvecklat ordningssinne och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. I arbetsuppgifterna ingår också resor utanför regionen vilket innebär en del övernattningar. Utbildningar så som heta arbeten, travers, truck, skärande bearbetning och svets är meriterande.

Övrigt

  • Körkort: B-körkort är ett krav.
  • Startdatum: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placeringsort: Stenungsund
  • Anställningsform: Tillsvidare

Kontakt

Skicka din ansökan till 

Har du frågor kontakta gärna Johan Christensson, Servicechef i Stenungsund på telefon 0303-352922.

Sista ansökningsdag 2018-01-15