Om VIMAB

Om VIMAB

Om VIMAB

VIMABs verksamhet bedrivs på fem ställen i Sverige med huvudkontoret i Motala och filialer i Perstorp, Söderhamn, Stenungsund, Stockholm samt ett dotterbolag i Norge. Vår huvudsakliga verksamhet består av att reparera och underhålla ventiler ute hos kunderna och i egna lokaler.

Men VIMAB är så mycket mer än ventilservice. Vi tar hela ansvaret för att dina ventiler fungerar – oavsett fabrikat och ventiltyp – och utvecklar lösningar som vi skräddarsyr efter dina specifika behov. Vi arbetar förebyggande, men finns också till hands om du behöver oss i akutsituationer.

Dessutom förebygger driftstopp, fungerar som ditt bollplank och hjälper dig att få kontroll på dina ventilunderhållskostnader och din anläggnings säkerhet. Du sparar både tid och pengar när du anlitar oss och du kan vara säker på att din verksamhet fungerar så att dina kunder blir nöjda.

Våra medarbetare

Alla våra medarbetare är skickliga hantverkare – snabba och serviceinriktade – och jobbar med ditt bästa för ögonen. Hos oss finns en utbredd teamkänsla. Det kommer du att märka när vi arbetar. Omtänksamhet och pålitlighet är något av ett signum.

Vår historia

Erfarenhet och kompetens är något som kommer med åren. Sedan 1986 har vi arbetat med att utveckla vår kunskap, våra arbetsmetoder och de verktyg vi använder. Det är inte för inte som vi började arbeta med kvalitetssäkring redan 1997. Idag är vi självklart både kvalitets- och miljöcertifierade.

Vi hoppas att vi gett dig ytterligare några skäl till att kontakta oss!