About us

Att erbjuda  leverantörsoberoende service och underhåll av ventiler inom processindustrin har varit kärnan i vår verksamhet från start. VIMABs verksamhet bedrivs på fem ställen i Sverige med huvudkontoret i Motala och filialer i Perstorp, Söderhamn, Stenungsund, Stockholm samt ett dotterbolag i Norge. Dessa strategiskt placerade verkstäder, kombinerade med våra mobila servicebussar, gör att vi kan erbjuda komplett service i hela Sverige. 

VIMAB är så mycket mer än ventilservice. Vi tar hela ansvaret för att dina ventiler fungerar ? oavsett fabrikat och ventiltyp ? och utvecklar lösningar som vi skräddarsyr efter dina specifika behov. Vi arbetar förebyggande, men finns också till hands om du behöver oss i akutsituationer.

Save time and money

Dessutom förebygger vi driftstopp, fungerar som ditt bollplank och hjälper dig att få kontroll på dina ventilunderhållskostnader och din anläggnings säkerhet. Du sparar både tid och pengar när du anlitar oss och du kan vara säker på att din verksamhet fungerar så att dina kunder blir nöjda.

Skilled coworkers

Alla våra medarbetare är skickliga hantverkare ? snabba och serviceinriktade ? och jobbar med ditt bästa för ögonen. Hos oss finns en utbredd teamkänsla. Det kommer du att märka när vi arbetar. Omtänksamhet och pålitlighet är något av ett signum.

Vår historia

Erfarenhet och kompetens är något som kommer med åren. Sedan 1986 har vi arbetat med att utveckla vår kunskap, våra arbetsmetoder och de verktyg vi använder. Det är inte för inte som vi började arbeta med kvalitetssäkring redan 1997. Idag är vi självklart både kvalitets- och miljöcertifierade.

Dialogen med kunden är central i vår filosofi. Den skapar tydlighet i  förväntningarna som ställs på oss under ett uppdrag. Lika viktig är återkopplingen efter att uppdraget är avslutat. Den blir ett kvitto på utförande och kvalitet. Nöjda kunder är vägen som tar oss dit vi vill ? positionen som den ledande  aktören inom ventilservice. En stor del i denna resa är att alltid leverera service och kunskap av högsta klass.

Vi och våra medarbetare tar ansvar för att kundens ventiler presterar optimalt och fungerar på ett säkert sätt. Dag ut och dag in. Året runt.

Vi hoppas att vi gett dig ytterligare några skäl till att kontakta oss!