VIMAB söker servicetekniker

4 May 2022

Servicetekniker till Motala, Stockholm, Söderhamn, Perstorp och Stenungssund

 

DSC09591

Vill du arbeta i en verksamhet som har kvalificerade uppdrag, intressanta kunder och en stor internationell verksamhet? Kom då till oss på VIMAB. Vi är Sveriges ledande företag på ventilservice, med kunder i hela Norden och även på många andra ställen i världen. Jobbet är fritt och självständigt, men du har alltid stöd av en stabil organisation med rejäla resurser. Här får du lära dig metoder och hantverk i världsklass, i ett stort arbetslag med gediget kunnande och härlig gemenskap.

Om du är en händig servicetekniker eller mekaniker med känsla för service och kvalitet, så är du varmt välkommen med din ansökan.  Vi finns i Motala, Stockholm, Söderhamn, Perstorp och Stenungssund. Notera i din ansökan vilken ort du söker till.

Som servicetekniker hos VIMAB kommer du huvudsakligen att arbeta med service av ventiler ute i fält hos kunder eller i VIMABs egna verkstad.

Du behöver ha ett tekniskt kunnande och intresse. Lämplig bakgrund kan exempelvis vara som servicetekniker eller mekaniker. Kanske har du studerat industri eller fordonsprogrammet. I våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och viljan att lära sig.

För att trivas i rollen som servicetekniker behöver du gilla varierande arbetsuppgifter och kundkontakt. Du är en social problemlösare och är ordningsam, noggrann och ansvarstagande. Du är inte rädd att hugga i när det behövs och har möjlighet att vara borta hemifrån i perioder. B-körkort är ett krav, eftersom resor ingår i tjänsten.

Utbildningar som exempelvis heta arbeten, travers och truck är meriterande men inget krav.

Skicka in din CV och berätta om dig. Vi går löpande igenom ansökningarna, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan skickas till: es.ba1718802804miv@n1718802804akosn1718802804a1718802804