Större projekt

Har du en större anläggning som behöver ventilservice? VIMAB erbjuder helhetslösningar för större projekt, oavsett om det rör sig om planerade revisionsunderhåll eller teknisk rådgivning vid mindre driftstopp. Vi är ensamma i Sverige om att ta oss an de riktigt stora ventilprojekten i branscher såsom oljeraffinaderi, kärnkraft och läkemedelsindustri. Med vår uppskattade dygnet-runt-jour når du oss dessutom om det skulle krisa.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av ventilservice för större projekt!

Hög flexibilitet gör att du får snabb ventilservice – oavsett storlek

Berätta för oss när och var du behöver ventilservice så löser vi resten. VIMABs resursstarka organisation, mobila verkstadscontainrar och höga flexibilitet gör att du får snabb och smidig ventilservice – oavsett om du behöver mindre eller större underhåll. Vi kan tillhandahålla upp till 50 servicetekniker i ett och samma projekt, och kan vara på plats för ventilunderhåll i flera veckor vid behov.

Nära dialog och förberedelser är A och O

Med VIMAB kan du räkna med nära och kontinuerlig dialog, för en professionell ventilservice som blir rätt från början. Det förekommer att vi utför förberedande arbete i 6-12 månader innan ett stort projekt, allt för att du ska bli nöjd.

Dygnet-runt-jour ger dig trygghet

VIMABs dygnet-runt-jour är alltid redo att hjälpa dig. Tillsammans med de rätta certifieringarna och att vi underhåller alla typer av ventilfabrikat, kan du räkna med trygg service av högsta möjliga kvalitet.