Underhållsteknik 2015 – MalmöMässan

28 januari 2015

Den 25 och 26 mars 2015 är det återigen dags för mässan Underhållsteknik Sverige/Danmark att flytta in på MalmöMässan i Malmö.

Underhållsteknik är en branschöverskridande fackmässa där man hittar allt inom underhållsteknik och underhållslösningar. Ett brett utbud av utställare visar långsiktiga, underhållstekniska lösningar för framtidens driftsäkra underhåll som; arbetsmiljö & säkerhet, driftsäkerhet, analys- och övervakningssystem, energieffektivisering, fastighetsunderhåll, industrirengöring, smörjteknik, ytbehandling etc.

Underhållsteknik Sverige/Danmark är en del av Industrimässorna 2015. 5 mässor under ett tak som tillsammans bildar Nordens största mötesplats för industrin 2015 (Automation, Empack, Logistik, Process, Underhållsteknik). Industrimässorna är en unik mötesplats där du garanterat hittar hållbara, konkurrenskraftiga helhetslösningar för att effektivisera och förbättra HELA din produktionskedja. Här kan du ta del av innovativa nyheter, morgondagens trender och ny banbrytande teknik för effektiv, modern och lönsam produktion!

På mässan har du också möjlighet att lyssna på kunskapsgivande och inspirerande föreläsningar med experter, forskare och branschprofiler och första mässdagen avslutas med en trevlig afterwork med bl.a Pernilla Wahlgren!

Välkommen till Malmömässan och Nordens största möteplats för industrin 2015! Här avgörs industrins framtid, här tas besluten och här stärker du din konkurrenskraft!

ANGE KOD: 3010

slideshow malmomassan