Vimab Expo 2024

19 juni 2024

Vimab Expo 2024: En efterlängtad comeback i Stenungsund

Vimab Expo gör en efterlängtad comeback på den industriella scenen. Den 30 augusti 2024 öppnar portarna återigen till Vimabs lokala mässa i Stenungsund, där branschledande innovation och nätverkande står i fokus. Med en historia av framgångsrika evenemang, återupptas traditionen för att fortsätta främja kunskapsdelning och affärsmöjligheter inom industrin.

Innovation och expertis

Efter en tids uppehåll, under vilket branschen och tekniken har fortsatt att utvecklas, är Vimab Expo redo att åter visa varför de är en ledande aktör inom industriella lösningar. Mässan 2024 lovar att inte bara återuppta, utan också utöka sitt engagemang för teknisk innovation och professionellt nätverkande.

Robert Hellström, servicechef på Vimab, delar sin entusiasm: ”Vimab Expo har alltid varit en kärnpunkt för teknisk utveckling och branschsamarbete. I år, med vår comeback, höjer vi ribban ytterligare med ännu mer avancerade utställningar och seminariesessioner. Vi ser detta som en perfekt plattform för våra partners och kunder att utforska framtidens möjligheter.”

En dag fylld av möjligheter

Dagen kommer att bjuda på en rad aktiviteter redan från tidig morgon. Besökare kan förvänta sig allt från produktlanseringar till djupgående diskussioner ledda av branschexperter. Med deltagande av företag såsom Alnab, Armatec, KSB, Spirax , Sarco,  Axel Larsson och Dekra, samt representanter från Vimab Group inklusive Vimab Bess, Sanocon och Larslap, är mässan ett måste för alla inom industrin.

Förutom utställningarna kommer det hållas kortare seminarium för att täcka aktuella ämnen som hållbar utveckling, digital transformation och framtidens industrier. ”Det är viktigt för oss att erbjuda innehåll som inte bara är informativt, utan också engagerande och framåtblickande”, tillägger Hellström.

Nätverkande och affärsmöjligheter

Ett av mässans huvudsyften är att främja nätverkande. Arrangörerna har lagt stor vikt vid att skapa miljöer där deltagare kan knyta kontakter, dela erfarenheter och potentiellt hitta nya affärsmöjligheter. ”Våra tidigare evenemang har sett många framgångsrika samarbeten ta sin början just här på mässgolvet”, berättar Hellström.

Praktisk information

  • Datum: 30 augusti 2024
  • Tid: 09:00 – 14:00
  • Pris: Gratis
  • Plats: Vimab Verkstad, Stenungsund

(Ladda ner digital inbjudan här)

Besökare uppmanas att förregistrera sig via formuläret här nedan. Även om förregistrering inte är obligatorisk, rekommenderas det för att säkerställa en plats och förbättra mässupplevelsen. Med sin rika historia och förnyade fokus på framtidens teknik och samarbeten är Vimab Expo mer än bara en mässa – det är en viktig händelse för alla inom industrin som vill vara i framkant.

Gå inte miste om chansen att vara en del av denna spännande comeback. Säkra din plats idag och var med när Vimab gör sitt avtryck på 2024.