VIMAB söker säljare

1 februari 2023

VIMAB AB avdelning Perstorp längtar efter en ny säljare! Har du ett intresse för teknik, relationsbyggande och talang i försäljning?

 

DSC09591

Vårt team i Skåne behöver förstärkning! VIMAB AB är ett företag i koncernen VIMAB GROUP bestående av 8 bolag som har en stark anknytning till hållbarhet, teknik och miljö. Vill du hänga med? I rollen kommer du att ha oändliga möjligheter att utveckla både företaget och din egen karriär!

I rollen som Säljare hos oss kommer du att besöka våra trevliga kunder i södra Sverige, till en början genom sambesök, och när du kommit in i din roll får du ansvara för en egen kundportfölj och driva hela försäljningsprocessen. Till kundbesöken kommer du naturligtvis att ratta en schysst bil, så du behöver ha ett körkort! Och även om du inte brinner för datorer eller administration så förstår du värdet av att dokumentera och analysera din säljstatistik.

Hos oss är ingen dag den andra lik, Du kanske inte har den tekniska spetskompetensen ännu, men känner dig extremt motiverad att lära dig nya saker? Vi tror att du skulle kunna ha en bakgrund inom service och teknik, med viljan och drivet att utvecklas mot en säljroll, eller så är du redan en duktig säljare och vill ge dig på en teknisk utmaning.

Vi erbjuder rätt person en fantastisk möjlighet att få delta i utvecklingen av vår verksamhet! VIMAB AB. Vi har verksamhet på fem orter i Sverige och omsatte 150 MSEK föregående år. I rollen kan du utgå från vårt kontor i Perstorp, och självklart kan du utgå hemifrån när det passar dig!

Skicka in din CV och berätta om dig. Vi går löpande igenom ansökningarna, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan skickas till: es.ba1716068817miv@g1716068817rebyn1716068817.drak1716068817cir1716068817