Servicetekniker ? VIMAB AB

VIMAB AB är ett framgångsrikt företag med en ledande marknadsposition i branschen. För att klara den ökade efterfrågan som finns behöver vi förstärka med ett antal servicetekniker på några av våra filialer. Vi finns i Motala, Perstorp, Stenungsund, Stockholm och i Söderhamn. Vi söker dig som vill jobba med olika projekt under vissa perioder. Har du ett arbete är det inget hinder att arbeta hos oss under någon vecka.

Job duties

Som servicetekniker hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift service av ventiler ute i fält hos våra kunder och på vår egen verkstad. Uppdragen finns inom alla våra verksamhetsområden i Sverige men även utomlands. Avdelningschefen planerar uppdragen i samråd med arbetsledaren, så att dina uppdrag kan genomföras enligt lagar och förordningar efter kundens behov. Uppdragen hos våra kunder kan uppgå till 1-7 veckors arbete.

Your background as you as a person

Vi vill att du har ett gediget tekniskt kunnande, gärna med erfarenhet av ventilservice, alternativt jobbat som mekaniker eller instrumenttekniker, och har datorvana. Du har en god förmåga att förstå kundens behov och utifrån det, skapa en funktionell lösning för kunden. Som person är du lätt att samarbeta med, du gillar kundkontakten och ser värdet av att vårda kundrelationen i varje uppdrag. Du har ett utvecklat ordningssinne och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. I arbetsuppgifterna ingår också resor utanför regionen vilket innebär en del övernattningar. Utbildningar så som heta arbeten, travers, truck, skärande bearbetning och svets är meriterande.

Övrigt

  • Körkort: B-körkort är ett krav.
  • Startdatum: Enligt överenskommelse
  • Scope: Full-time
  • Anställningsform: Visstid eller tillsvidareanställning

Contact

Skicka din ansökan till https://skill.se/lediga-jobb/industri-jobb/vimab-ab-soker-servicetekniker/ märk din ansökan med ?Servicetekniker? i ämnesraden för meddelandet. I och med att du skickar in din ansökan medger du att vi hanterar och lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Har du frågor kontakta gärna Matz Carlsson servicechef 0141-23 77 53